Værksted
Hos HC Auto får vi mange nye kunder gennem anbefalinger. Det er vi stolte over – og sådan skal det blive ved med at være!  Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles – og vi kan lide at have det godt!

HC Auto er medlem af brancheforeningen CAD - de frie autoværksteder, Centralforeningen af autoreparatører i Danmark.
HC Auto er også en del af ”Bosch Car Service”.

 

Salg af nyrere biler

HC Auto sælger bedre nyere biler til fornuftige priser. Vi sælger kun biler, der er helt i orden – vores professionelle stolthed kan ikke være med til andet! Bilerne står flot og detaljerne er i orden, helt ned til polering og gummilister. Alle biler fra os har gode kilometertal.
Køber du en brugt bil hos os, sælger vi ekstra udstyr til nettopriser – det kan være vinterdæk eller alufælge.

 

Værksted

Omhu og kærlig pleje er omdrejningspunktet på vores værksted. Her er din bil i trygge hænder. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at sende din bil til reparation her. 
Alle medarbejdere hos HC Auto er veluddannede mekanikere med mange års erfaring og viden om biler. Vi arbejder alle med omhu og professionel stolthed. Det er din garanti for en bil i tip top stand. Vi sætter en ære i at aflevere en klargjort bil, der fremstår flot og 100 % færdig i alle detaljer.

I november 2009 udvidede vi værkstedet med 300 m2. Både værkstedsdelen og salget af biler vokser støt, siden vi for otte år siden åbnede HC Auto på Rønhøjvej 15. Henrik Christensen har været selvstændig med reparation og salg af brugte biler i over 20 år.

Vi har gode tilbud til erhvervskunder – kontakt Henrik på tlf. 86 55 28 29 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig som erhvervskunde.

Vi støtter lokalsporten i Odder. Det er vigtigt for os at være en aktiv medspiller i lokalområdet, derfor støtter vi mange former for sport i Odder – håndbold, fodbold, cykling og meget mere.